Amerikaner i Amerikaner
Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg



Forum forside - Spørsmål om regler

christian
25.03.2004
Skriv svar
Amerikaner i Amerikaner

Hei!

Er det noen som vet noe om det er mulig å melde "Amerikaner" i kortspillet Amerikaner? Alle jeg kjenner spiller Amerikaner sånn at det bare er mulig å melde hvor mange stikk man skal prøve å ta. Og det var det det også sto i ei bok jeg fant om Amerikaner.
Men jeg fikk en gang en e-post fra en som sa at det også finnes ei melding som heter "Amerikaner". Den som melder "Amerikaner" må prøve å ta ALLE stikkene ALENE.
Jeg synes at dette hørtes ut som en ganske morsom regel, men jeg har altså aldri hørt noe om dette fra andre. Er det noen som vet noe om dette?
Thorstein
29.03.2004
Skriv svar
Re: Amerikaner i Amerikaner

Javisst kan man melde Amerikaner slik du har beskrevet det. Jeg har dog spilt Amerikaner i 30 år uten å klare amerikaner...., tross at jeg har meldt amerikaner 2 - 3 ganger for moro skyld

Lykke til!
Christian
29.03.2004
Skriv svar
Re: Amerikaner i Amerikaner

Hei. Takk for svar. Men hvordan blir det med poengberegninga når noen melder Amerikaner? Hvis man er fire spillere; får man da 13 poeng for å klare Amerikaner og -13 om man ikke klarer det (siden det er totalt 13 stikk), eller er det andre regler her?
Chris
12.04.2004
Skriv svar
Re: Amerikaner i Amerikaner

Du får 52 poeng får amerikaner, eller 52 poengi minus vis du ikke klarer det. Noen som vet om hvor man kan laste eller spille dette på internett.

Annonse:

Andre forslag




(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering
Korthuset - Kortspill.Net