STOPP KORT
Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degForum forside - Etterlys kortspill

jan65
13.01.2008
Skriv svar
STOPP KORT

Hei, er det noen som har en kortstokk som heter STOPP? Det er kort fra A-E og fra 1-11. tre stopp kort. Dette er et spill vi spilte masse som barn, jeg og noen av mine søsken savner det mye.. Noen som kan hjelpe? Send meg en mail.

Hilsen Jan
smeikje
05.02.2018
Skriv svar
Re: STOPP KORT

Hei. Vi er en STOPP spillende storfamilie. I jula var vi 4 generasjoner som spilte. Utrolig gøy! Far som er født i 1936 lærte å spille av sin far. Har vært i kontakt med Egmont Damm, og de trykker gjerne opp nytt opplag. Men minimum 1000 kortstokker. Litt mye for oss. For ca.20 år siden gikk vi til et trykkeri som trykket 100stk. De ble solgt med en gang. Vi nærmer oss ny runde med trykking... det er eneste hjelp jeg har nå. Ellers fikk jeg tilslag på en helt ubrukt gammel STOPP kortstokk sist uke, på QXL. Et Antikvariat på Sandnes som solgte. Så de finnes.
Mvh
Signe-Marie Eikje
Christian
08.02.2018
Skriv svar
Re: STOPP KORT

Det finnes noen nettjenester der man kan få trykt opp egne kortstokker. Jeg har f.eks. brukt http://boardgamesmaker.com mye. Der kan du få en egen kortstokk for rundt to hundre kroner. Et alternativ viss du bare trenger noen få.
smeikje
13.02.2018
Skriv svar
Re: STOPP KORT

Hei. Glemte å si at jeg har opprettet en STOPP gruppe på facebook. "Me som spele/spelte STOPP"
Planen er å trykke opp nye kort. Etter hvert.


Annonse:

Andre forslag
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook
Korthuset - Kortspill.Net