Hva heter spillet?
Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degForum forside - Etterlys kortspill

Silje
11.02.2017
Skriv svar
Hva heter spillet?

Lærte meg et kortspill med navn "Tante Sigrid" for sikkert 10år siden. Tror nok ikke det er det ordentlige navnet, så det er vanskelig å finne det igjen...

Husker at det kun var for to spillere og vi måtte bruke to kortstokker. Hver spiller skulle ha en bunke hver med kort og muligens 5(?) kort hver på hånda. For hver runde som gikk måtte vi legge ned et kort på vår side av bordet i en slags kabal samtidig som det også skulle ligge noen kort midt på bordet. Så var det om å ha minst poeng til slutt. Minner litt om Rummy kanskje, men tror ikke det er helt likt siden det ikke spilles med to kortstokker.

Noen som vet?
Alise01
31.03.2017
Skriv svar
Re: Hva heter spillet?

Høres ut som et spill vi kaller krig. Det går ut på at du alltid skal ha fem kort på hånden når du starter din tur. Den ene kortstokken deles i to og gis til hver motstander, med det øverste kortet opp, det er denne bunken du vil ha bort.
For å avslutte sin tur legger et kort ned på sin side av bordet. Man kan maks ha fem småbunker på sin side av bordet. For å få ut kort gjelder det å bygge i midten av bordet. Man starter med ess og bygger opp til dam. Kong er joker og kan brukes til alt untatt ess.
Høres dette ut som kortspillet du er på jakt etter? I så fall kan jeg forklare mer

Annonse:

Andre forslag
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook
Korthuset - Kortspill.Net