Spilleregler for Krig - Korthuset
Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degKrig

Kategorier: Barnespill Spill for toAnnonse:


Antall spillere: 2
Antall kort: 52. Del stokken omtrent likt mellom de to spillerne. Men det er ikke nødvendig at de får nøyaktig like mange kort. Hver spiller legger sine kort i en egen bunke med forsida ned.
Kortenes verdi: Ess er høyest og 2 er lavest. Alle fargene er like mye verd.
Meningen med spillet: Vinneren er den som sitter igjen med hele kortstokken til slutt.

Slik spiller man: Begge spillerne snur det øverste kortet i sin bunke samtidig. Den som hadde høyest kort vinner begge kortene, og legger dem nederst i sin bunke. Så snur begge neste kort, og sånn fortsetter det helt til en har vunnet. Dette kan ta veldig lang tid.
Krig: Hvis kortene har samme verdi, blir det krig. Begge trekker da tre nye kort fra sin bunke, og legger dem med forsida ned. Så trekker de et kort til, og legger det med forsida opp. Den som har det høyeste av disse to kortene vil da vinne alle ti kortene. Om det fortsatt er likt, blir det en ny krig.

Slutt: Spillet fortsetter helt til en spiller har alle kortene. En som ikke har nok kort igjen til å fullføre en krig har også tapt.


Annonse:
Hvor morsomt er Krig?
1=Veldig kjedelig, 3=Middels, 5=Veldig morsomt


Du må være logget inn for å kunne stemme.Antall stemmer: 15
Resultat:

3.6


Joachim
03.04.2009
Skriv svar
Spillet

Jeg og noen venner spilte krig... Men det ble litt kjedelig i lengden når bare noen spilte sammen... (kan spilles med flere enn 2 spillere!... bare å dele ut kortstokken!

Men når vil holdt på å spille, fant vi ut at vi skulle finne ord som begynte på en bokstav... Det skulle ikke være egen-navn, og ikke sammensatte ord... Så det ble kjempemorsomt

Andre barnespill

Andre spill for to

Andre forslag

Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook
Korthuset - Kortspill.Net